Korjaus: Yhden aseman käyttöoikeuskysymykset

Fix One Drive Permission Issues

Virhe Microsoftin OneDrive-sovelluksessa on aiheuttanut järjestelmänlaajuisen toimintahäiriön monille Microsoft-käyttäjille. Sovelluksen uskotaan vaikuttaneen tiedostoihin ja kansioihin, jotka ovat joko riippuvaisia ​​tai tallennettu käyttäjien henkilökohtaisiin tiedostoihin ja kansioihin. Suoritetut tiedostot ja kansiot voivat sisältää toimisto-ohjelmia, pelejä, henkilökohtaisia ​​asetuksia ja kirjaimellisesti mitä tahansa näihin kansioihin tallennettua. Jos sinäkin on evätty käyttöoikeudet henkilökohtaisten tiedostojen tai kansioiden tallentamiseen ja / tai muokkaamiseen, lue sitten.



Ongelman ydin on kuten mainittiin, OneDrive. Oletuksena sovelluksella voi olla pääsy kaikkiin tietokoneesi kansioihin ja tiedostoihin, ja tätä meidän on muutettava. Seuraavassa oppaassa jaamme kiertotavan, jonka avulla voit palauttaa pääsyn tiedostoihisi ja kansioihisi. Huomaa, että seuraava on sarja vaiheita, joita on noudatettava kategorisesti haluttujen tulosten varmistamiseksi:



Ensimmäisessä vaiheessa meidän on mentävä OneDrive-asetuksiin. Voit tehdä tämän napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkin kuvaketta ja valitsemalla Asetukset.

Nyt pääosassa asetukset '-Välilehdessä, poista valinta' Haluan käyttää OneDrive-ohjelmaa minkä tahansa tämän tietokoneen tiedostojen hakemiseen ”.



Poista myös valinta Käynnistä OneDrive automaattisesti, kun kirjaudun Windowsiin ”-Valintaruutu. ' Tili ”-Välilehdessä, poista kaikki synkronointiin liittyvät valintaruudut.

Käynnistä tietokone uudelleen nyt.

Siirry tiedostonhallinnan OneDrive-kansioon. Napsauta nyt Resurssienhallinta-valikossa Näytä ja oikealla puolella, sinun pitäisi nähdä vaihtoehto, joka sanoo 'Näytä piilotetut kohteet'. Tarkista se.



Poista kaikki kansiot, jotka löydät kansiosta. Jos sinulla on käyttöoikeusongelmia toiminnon suorittamisen aikana, napsauta hiiren kakkospainikkeella kansiota ja valitse Ominaisuudet. Siirry Suojaus-välilehteen ja napsauta Muokkaa. Valitse Todennettujen käyttäjien oikeudet -kohdassa Täysi hallinta -kohdan valintaruutu. Yritä poistaa uudelleen.

Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

Avaa tiedostonhallinta nyt uudelleen. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Tämä tietokone Ja valitse Hallitse ”. Napsauta nyt Jaetut kansiot ' alla ' Järjestelmätyökalut 'Ja kaksoisnapsauta sitten' Osakkeet ”.

Täällä sinun pitäisi nähdä joukko kansioita, jotka OneDrive on luonut. Suurimmalle osalle käyttäjistä oletamme, että siellä on sekä Dokumentit- että Kuvat-kansioita. Napsauta hiiren kakkospainikkeella kutakin kansiota ja valitse 'Lopeta jakaminen'.

Käynnistä tietokone uudelleen. [Huomaa: Tietokoneesi uudelleenkäynnistäminen saattaa tuntua väsyttävältä, mutta on ehdottoman välttämätöntä, että jatkat uudelleenkäynnistystä kuten mainittiin, jotta tämä menetelmä toimisi]

Varmistaaksemme nyt, että ristiriitoja ei ole, varmistamme, että HomeGroupin jakamisasetukset ovat juuri sellaisia ​​kuin haluamme niiden olevan. Paina 'Windows-näppäin + A' käynnistääksesi 'Toimintakeskus'. Napsauta 'Asetukset'.

Napsauta nyt Verkko ja Internet '

Selaa oikealla puolella alaspäin, kunnes löydät Liittyvät asetukset ”-osio. Napsauta 'HomeGroup' linkki siellä.

Napsauta nyt näkyviin tulevassa ikkunassa Muuta mitä jaat kotiryhmän kanssa ”-Linkkiä.

Näet ikkunan, jossa on joukko kansioita ja niiden oikeudet. Varmista, että sekä kuvista että asiakirjoista on valittu vaihtoehto Ei jaettu. Jos se on tällä hetkellä Jaettu, muuta sitä.

Käynnistä tietokone uudelleen.

Avaa tiedostonhallinta uudelleen Käynnistä-valikon kautta ja napsauta hiiren kakkospainikkeella “Oma tietokone”. Valitse uudelleen Hallitse.

Valitse nyt Järjestelmätyökalut-kohdasta uudelleen Jaetut kansiot ja kaksoisnapsauta oikealla puolella olevaa jakamista. Lopeta asiakirjojen ja kuvakansioiden jakaminen.

Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

Palaa yhden ikkunan taaksepäin Jaetut kansiot ”-Osio tietokonehallinnassa. Napsauta hiiren kakkospainikkeella 'Shares' ja valitse 'New share'

Selaa ohjatun jakamistoiminnon avulla sijaintiin, jossa todellinen 'Asiakirjat' -kansio sijaitsee, ja valitse 'OK'. Seuraa näytön ohjeita jatkaaksesi, kunnes pääset 'Jaettujen kansioiden käyttöoikeudet' -ikkunaan. Täällä, valitse 'Mukauta käyttöoikeuksia' ja napsauta sitten 'Mukautettu' -painiketta.

'Jaa käyttöoikeudet' -ikkunasta löydät kentän edessä olevan kentän, jossa lukee 'Täysi hallinta'. Tarkista se. Napsauta sitten Lisää. Sitten 'Lisäasetukset', sitten 'Etsi nyt' ja seuraa sitä kaksoisnapsauttamalla kohtaa 'Järjestelmänvalvojat' (TÄMÄ EI OLE HALLINNOLLINEN, MUTTA MONITAINEN).

Varmista ' Täysi hallinta ”Valitaan uudelleen.

Siirry nyt Suojaus-välilehdelle ja varmista, että käyttäjänimesi on lueteltu siellä kaikkien oikeuksien kanssa (myös 'Järjestelmänvalvojat' ja 'Järjestelmä' pitäisi olla siellä).

Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

Sinun on toistettava vaiheet 17–25 myös ”kuvat” -kansiolle, jos se koskee sinua.

Siirry tiedostojen selaimen kautta mihin jaetut kansiot sijaitsevat.

Napsauta hiiren kakkospainikkeella 'Documents' -kansiota ja valitse 'Share-> HomeGroup'. Tee sama 'Kuvat' -kansiolle.

Käynnistä uudelleen.

Kun olet käynnistänyt uudelleen, paina Windows-näppäin + A ”Vedota toimintakeskukseen. Klikkaa ' asetukset ”.

Siirry nyt Verkko ja Internet ”-Välilehti.

Napsauta “C hange Edistyneet jakamisasetukset ”Sen varmistamiseksi, että tiedostojen ja kansioiden jakaminen oli edelleen käytössä.

Palaa Verkko ja Internet -välilehdelle ja valitse kohdasta Aiheeseen liittyvät asetukset uudelleen Kotiryhmä. Napsauta 'Muuta mitä jaat kotiryhmän kanssa' ja varmista, että kansioita jaetaan.

Kyllä, tämä oli laaja opas, mutta OneDriven juuret on kaiverrettu niin syvälle käyttöjärjestelmän rutiineihin, että pelkästään sen poistaminen käytöstä ei korjaa ongelmaa. Jotkut ihmiset ehdottivat käyttämään Tehtävienhallintaa estääkseen OneDrive-ohjelman suorittamisen käynnistyksen yhteydessä, ja vaikka se estää OneDrive-ohjelman aloittamasta alkuperäistä käynnistystä, se ei pysäytä sitä pysyvästi. Yksinkertainen virhe, kuten asiakirjan avaaminen Microsoft Office -sovelluksen kautta OneDrive-kansiosta, saa sovelluksen käynnistymään heti takaisin. Kun se on tehty, kansioiden tallentamiseen tai muokkaamiseen tarvittavat oikeudet katoavat jälleen.

4 minuuttia luettu